8 setmanes! Menys de dos mesos!


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez

Alcaldable del PDeCAT Sant Cugat


Publicat: el 1/abr/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ben aviat, totes les veïnes i veïns de Sant Cugat podrem decidir a qui confiem la gestió de la ciutat els propers quatre anys. La força i la màgia de la democràcia: els ciutadans decidint qui governarà la ciutat.

PDeCAT Units per Sant Cugat és una coalició que neix fruit de l'acord entre forces amb diferents sensibilitats, desacomplexadament municipalista, catalanista i humanista. De centre integrador i vocació dialogant, donem cabuda a aquells que tenen com objectiu recuperar el model de ciutat del que ens sentim orgullosos. El reconegut i referent "Model Sant Cugat", aquell que els nostres predecessors van construir i van mantenir en els diferents governs CiU i PDeCAT per aconseguir que Sant Cugat, un poble amb vocació de ciutat, conservés la seva ànima.

No ens acomplexem en dir que son els de Convergència i Unió, els de "tota la vida", els que seguim creient en les mateixes veritats i raons que ho hem fet sempre. Nosaltres no hem canviat, seguim defensant una mateixa manera de treballar per la ciutat i els que hi viuen en ella. Estem preparats i animats a tornar a acompanyar, a fomentar i a col·laborar en la tasca de dur la nostre ciutat al lloc que es mereix. Volem tornar a dir, amb la boca gran, que som de Sant Cugat i que hi estem orgullosos de ser-ho.

Molts dels lectors em coneixeu. Soc una persona de Sant Cugat de tota la vida. És la ciutat que m'ha vist néixer, créixer, estudiar, treballar, formar una família i en la qual espero envellir i morir. I ara encapçalo la candidatura de PDeCAT Units per Sant Cugat amb el convenciment de que tornarem a ser al govern de la ciutat per garantir que recuperem el bon criteri en les definicions de les polítiques, la seva aplicació i adaptació a les necessitats canviants de la ciutat.

Li dec a la meva ciutat tantes i tantes coses, que crec que és de rebut poder treballar per ella. I, com jo, la resta de l'equip que m'acompanya: gent compromesa, implicada, honesta, dialogant, fiable i treballadora. Provinents de diferents àmbits, però amb una idea comú: recuperar la ciutat que ens estimem, posant-hi a les persones al centre de les nostres prioritats i polítiques.

Treballarem de valent per la nostra ciutat, i ho farem de la teva mà, escoltant-te, consultant-te. Parlant amb tots els ciutadans sempre que ens vulguin aconsellar, reclamar, canviar impressions, proposar canviar el que calgui o exigir mantenir el que no ha de modificar-se.

I deixeu-me dir que teniu el meu compromís de fer tot el que heu llegit aquí. Sí, jo, la Mayte Pérez Mateo, la filla de la Sebi i el Josep Maria, dona del Miquel i mare de la Paula i el Carles, em comprometo amb tots els meus conciutadans. No us fallaré, no marxaré a cap altre càrrec, ni combinaré les responsabilitats a l'Ajuntament amb altres tasques. Teniu el meu compromís.

MAYTE PÉREZ és l'alcaldable del PDeCAT Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.