Ens en sortirem, i serem molt més forts


  • Comparteix:

carles.brugarolas

Carles Brugarolas

Tinent d'alcalde d'Economia, Organització i Coneixement per Junts per Sant Cugat


Publicat: el 11/set/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Conjuntures com les que travessa l'Ajuntament des del punt de vista econòmic, que detallarem aviat, obliguen a abordar decisions que cap alcalde o regidor de govern voldria haver de prendre. Caldrà deixar de fer coses, cancel·lar iniciatives i posposar-ne d'altres per generar les condicions per fer-les viables el més aviat possible.

Situacions com aquesta podrien fàcilment conduir al desànim perquè sovint allò que no es podrà fer porta incorporada molta feina, creativitat i il·lusió que no podran de moment veure la llum. No ens ho permetrem.

Moments com els actuals accentuen la necessitat d'esmolar l'enginy, d'innovar i de fer les coses diferents. Són moments per reorganitzar-se, per reflexionar i prendre determinacions ràpides i valentes. En això estem. Són també moments per compartir molt, per informar tothom i explicar-se a fons, moment per liderar.

Són també moments, finalment, per construir nous consensos, per sumar i mirar endavant. Som on som i tenim el que tenim, que no és poc. Al capdavall, l'Ajuntament som més de 1.000 persones implicades, una gran suma de talent i de recursos que hem de fer possible que aflori en benefici del conjunt.

L'Ajuntament és de totes i tots i tenim la responsabilitat de fer-lo fort i solvent per servir el conjunt de la societat al menor cost possible. Ens en sortirem, no sense costos, per portar la nostra institució a la posició de lideratge que mereix, al servei del conjunt de la ciutadania.

CARLES BRUGAROLAS és tinent d'alcalde d'Economia, Organització i Coneixement per Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.