Per un Sant Cugat verd i sostenible


  • Comparteix:

jose.gallardo

José Gallardo

Regidor del PSC


Publicat: el 13/set/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest nou govern de Junts i ERC ha iniciat el seu mandat intentant revertir part de les mesures que potenciaven la mobilitat sostenible i segura, retirant part dels elements de seguretat d'una part de l'Anella Verda, al carrer Francesc Moragas i part de Rius i Taulet. Una clara aposta pel retrocés en relació la mobilitat sostenible com estan fent altres ciutats governades pel PP o VOX.

L'anterior govern, liderat pel PSC, va fer una clara inversió en la construcció i connexió de la xarxa ciclable de la nostra ciutat, connectant punts que no ho estaven i fent una veritable xarxa que connectés els barris, donant l'oportunitat a la gent per fer ús d'altres maneres de moure's que no fos el vehicle privat. Ara, des de l'oposició, estarem atents a que es continuï amb la connexió del carril bici que connecta el nostre municipi amb el de Rubí, que es continuï amb la construcció dels carrils bicis escolars, que es continuïn connectant aquells punts que encara no estan del tot ben lligats i que estiguin a sobre de la construcció de la passera, per part de l'AMB, que ha de connectar el barri de Volpelleres amb el parc empresarial de Can Sant Joan per tal que vianants i ciclistes puguin anar d'un lloc a l'altre sense la necessitat d'utilitzar el seu vehicle.

En definitiva, volem que Sant Cugat continuï sent un referent en relació amb la lluita contra el canvi climàtic, tal com vam fer aprovant la Zona de Baixes Emissions (ZBE) i protegint així l'aire dels nostres veïns i veïnes i creant infraestructura verda i sostenible per donar alternatives als nostres ciutadans i ciutadanes per moure's d'una manera més neta i sostenible.

JOSÉ GALLARDO és regidor del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.