Equipaments essencials


  • Comparteix:

francesc.aguilar

Francesc Aguilar

Membre de la JSC


Publicat: el 4/oct/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vivim en una ciutat on la població continua creixent i això implica destinar més serveis cap als seus ciutadans. La situació actual ens indica que no tenim els serveis suficients per a tanta població, això ho veiem amb les demandes de Marea Blanca per no perdre serveis sanitaris. Els últims anys hem vist la insistència d'aquest col·lectiu i d'altres per tal de garantir el servei de pediatria, una reducció del cost del bitllet de tren per anar a Mútua de Terrassa i la reducció de les llistes d'espera per una intervenció quirúrgica.

Cal analitzar quines mancances tenim en l'actualitat en matèria de serveis públics per tal d'oferir els millors serveis a la ciutadania, però també és molt important saber quins seran els equipaments més importants que haurem de tenir com a ciutat si continua augmentant la població, cal recordar que es preveu que la natalitat no serà tan alta i l'esperança de vida augmentarà. També s'haurà de tenir en compte els efectes del canvi climàtic en el nostre dia a dia.

Davant aquests reptes que tenim com a ciutat, és rellevant el compromís de tots els partits polítics en temes com l'hospital de referència, la segona residència o la piscina al barri de Sant Francesc.

Els últims dies hem vist que els partits s'han posat d'acord en donar la màxima celeritat al projecte de la construcció de l'escola La Mirada, des del PSC ens n'alegrem.

Per als socialistes de Sant Cugat la nostra prioritat des de sempre ha sigut que qualsevol persona que visqui a la nostra ciutat pugui tenir els millors serveis independentment de la seva renda. Ja que som un partit on creiem en la igualtat d'oportunitats com un factor fonamental per treure talent de qualsevol classe social.

FRANCESC AGUILAR és membre de la JSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.