Peatge dels túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 14/oct/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vox Sant Cugat ha preparat una moció per portar al ple municipal que demana un acord per instar el Govern de la Generalitat l'eliminació del peatge dels túnels de Vallvidrera. Ras i curt.

Es tracta d'una mesura que no només beneficiaria als residents de Sant Cugat sinó a tots aquells usuaris que utilitzen freqüentment aquesta via. No obstant, sospitem que aquesta proposta de màxims no podrà arribar a bon port perquè el govern (dels suposats catalanistes d'ERC i Junts) ha decidit que no és necessari i, mitjançant una esmena, ha capgirat la nostra proposta inicial i l'ha convertit en una altra d'aigualida que consisteix en "instar el govern de la Generalitat a estudiar la viabilitat de millorar els descomptes".

Si m'ho permeteu, això em recorda a quan els meus fills em demanen fer un gelat abans de sopar i jo els dic que li ho preguntin a la mare que "estudiarà la viabilitat de la proposta". És evident que la mare i jo estem en perfecta harmonia i consens i, per tant, ja se sap quin serà el resultat del "suposat estudi".

En tot cas, aquesta barroera estratègia del nostre govern municipal deixa ben palès quin tipus de política fan i que els seus objectius no passen per millorar la vida de les famílies. Recordem que els pseudocomunistes d'ERC abanderaven la campanya de "no vull pagar" però, ara que manen i tenen la paella pel mànec, són els que abanderen la campanya de "si us plau, passi per caixa".

Entesos, doncs, tinguem-ho clar; nosaltres seguirem sent la seva pedra a la sabata i, en contrapartida, serem sempre la bastida que donar suport a les necessitats de totes les famílies i veïns de Sant Cugat, independentment del seu color polític, de la seva condició o de la seva ideologia.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.