Any nou, vells propòsits


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 30/des/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest any s'acaba i en comença un de nou ple d'oportunitats. Els conservadors tornarem a insistir en tot allò que ens preocupa.

Durant aquests mesos que portem treballant per les famílies i totes les persones de la nostra ciutat, hem demanat que es netegin bé els carrers, que es faci més sovint i més a fons, que es tingui cura dels vorals, que no es menystinguin els barris més allunyats del centre, que es portin a terme les obres de rehabilitació de voreres malmeses, que s'esborrin les pintades de les parets, que Caritas rebi més ajuda del consistori, que es faci fora als okupes que delinqueixen, que s'utilitzin els espais de l'ajuntament per fer equipament per la gent gran, que no es malbarati cada any 1 milió d'euros dels contribuents en mantenir entitats ideològiques de l'ajuntament, que s'incrementi la presència de policies al carrer, que es formi als nouvinguts, que se'ls proporcioni oportunitats per fer voluntariat en benefici de la ciutat que els acull, hem suplicat que Sant Cugat ofereixi més ajudes a les mares en situació de vulnerabilitat, que els ciutadans puguin denunciar qualsevol incidència de forma ràpida i eficaç, que es multi a qui no recull les deposicions del seu gos i que els residents de Sant Cugat no paguem peatge als túnels de Vallvidrera.

Déu-n'hi-do per ser els conservadors i els reaccionaris! Veníem a fer feina i no hem parat ni per agafar embranzida. Ni pensaments d'aturar-nos; nosaltres ens sentim com el gos pigall del cec, el gos espavilat i fidel que veu els obstacles i guia el bon camí a seguir. A Vox Sant Cugat no parem de créixer en nombre d'afiliats i en qualitat humana: cada vegada en som més i cada vegada més convençuts.

Feliç any nou!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.