Gràcies, Sant Cugat!


  • Comparteix:

alfredo.bergua

Alfredo Bergua

Secretari General del PP Sant Cugat i Regidor a l'Ajuntament


Publicat: el 16/maig
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Passades ja unes hores des que vam conèixer els resultats de les eleccions autonòmiques, és hora de fer balanç i treure conclusions amb les dades a la mà. La voluntat dels ciutadans expressada amb el seu vot a la llista que ha encapçalat l'Alejandro Fernández, no genera dubtes: el Partit Popular és ja la referència de tots aquells que defensem la Constitució i valors com la llibertat i la igualtat.

Per la nostra formació política els resultats són molt positius i evidencien què, després d'una llarga travessia pel desert, hem aconseguit donar-li la volta, i ara sí, podem afirmar que hem tornat i que ho hem fet amb molta força.

L'evolució de vot del Partit Popular a Sant Cugat ha estat en els darrers anys de creixement constant, com s'ha pogut constatar en les diferents eleccions celebrades, primer en les eleccions municipals de maig de 2023, quan vam aconseguir 3 regidors i recuperant la presència al plenari, després en les eleccions generals de juliol, convertint-nos en la segona formació política més votada al municipi, i finalment aquest diumenge, aconseguint un resultat espectacular, amb 6.252 vots, la xifra més alta obtinguda mai per nosaltres en unes eleccions autonòmiques, i amb un percentatge de vot com feia quasi trenta anys que no obteníem en aquests comicis, sent el tercer partit amb més vots.

Per nosaltres és important aquest salt quantitatiu que hem donat en el darrer any a Sant Cugat, com ho és també la baixada de l'independentisme, que cau per primera vegada per sota del 50% dels vots en unes eleccions catalanes, fet que evidencia que cada dia més gent està farta del "procés" i de les seves conseqüències, tant socials com econòmiques, i que estan arrossegant a Catalunya a la decadència, ja que s'han primat polítiques identitàries en lloc d'invertir en hospitals, escoles, carreteres o noves vies de tren, entre altres infraestructures necessàries.

Avui, el Partit Popular de Sant Cugat està en condicions de convertir-se en una clara alternativa de govern en un futur no gaire llunyà al nostre municipi. Tenim molt a dir i decidir en les polítiques municipals, i alçarem la veu en defensa dels principis i valors que defensem en nom de tots aquells que ens han donat confiança i als que des d'aquí volem transmetre'ls el nostre agraïment.

ALFREDO BERGUA VALLS és Secretari General del PP Sant Cugat i Regidor a l'Ajuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.