Un nou any amb bons propòsits i els millors desitjos per a la ciutat que estimem i mereixem


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila

Regidora i portaveu del grup municipal del PSC


Publicat: el 10/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja tenim aquí el 2024, i no hi ha millor manera de començar un nou any que desitjant el millor a tots els santcugatencs i santcugatenques. Un nou any en el qual les i els socialistes continuarem treballant per representar els interessos del conjunt de la nostra ciutat. Sense interessos partidistes, electoralistes i excloents, sense ambicions i egos personals i amb el compromís sincer de defensar la pràctica política útil. La política sincera, valenta i del servei públic. La política de les emocions i la passió per la gran ciutat que som. Amb bons propòsits que representin els interessos de la majoria (dels que ens han votat i dels que no).

Com a principal partit de l'oposició continuarem insistint en la necessitat que el govern liderat per Junts amb el suport d'ERC deixi enrere la "vella política". La dels interessos partidistes i que només beneficien a uns quants, la de les estratègies que no són honestes i no ens deixen avançar... Avançar com la gran ciutat que som. Amb ànima de poble però una gran ciutat.

Des del PSC seguirem estenent la mà per entomar els grans reptes que tenim com a ciutat. Projectant Sant Cugat de portes enfora per generar oportunitats per tothom. Una ciutat on ningú no quedi enrere. Una ciutat dinàmica, innovadora i sostenible, que mantingui una bona qualitat de vida. Una ciutat d'oportunitats per a les persones i les empreses, que sigui més justa, més reequilibrada territorialment i més respectuosa amb el medi ambient.

Per fer-ho possible cal que el govern prioritzi l'elaboració d'un Pla de Ciutat basat en les necessitats presents i en el Sant Cugat del Futur. Un Pla treballat des del consens, l'acord i el pacte. Amb grans acords en matèria d'habitatge assequible, per aprofitar la darrera oportunitat que ens brinda la futura aprovació de l'eix vertebrador Ca n'Ametller. No ens podem permetre que els i les nostres joves hagin de marxar a viure a ciutats de l'entorn per iniciar els seus projectes de vida a conseqüència dels elevats preus de l'habitatge. No ens podem permetre que la seva ciutat els expulsi.

Acords i projectes en matèria econòmica i comercial amb els agents socials, comercials i empresarials de la ciutat per conservar i enfortir el nostre ecosistema econòmic i comercial.

Apostar amb valentia per projectes a curt i llarg termini per fer front a l'emergència climàtica. Promovent la transició ecològica per mitigar els impactes del canvi climàtic. Fomentant la mobilitat sostenible, l'eficiència energètica i l'ús de les renovables. Fent front a la sequera amb una gestió integrada dels recursos hídrics.

Preveure i vetllar pel manteniment urbà i els equipaments per una ciutat que aviat superarà els 100.000 habitants, amb més i millors equipaments i serveis públics. Deixant enrere les promeses electorals només pensades per satisfer a una minoria i defensant de debò l'interès general que representa defensar una educació pública i de qualitat. Una defensa que promou la igualtat entre els nostres infants i fa realitat amb determinació i sense més especulacions la 12a Escola Pública de La Mirada.

Sens dubte un any que es preveu intens, però també apassionant, amb moltíssims reptes i on des del PSC, com ens vam comprometre al juny, continuarem exercint el nostre paper, entenent que una bona oposició ajuda a fer un bon govern. Amb responsabilitat, compromís, passió i sempre al servei de la nostra ciutat.

ELENA VILA, regidora i portaveu del grup municipal del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.