Cal un pla de xoc per arranjar les voreres


  • Comparteix:

alfredo.bergua

Alfredo Bergua

Regidor i Secretari General PP de Sant Cugat


Publicat: el 15/febrer
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El mal estat de les voreres de molts carrers de Sant Cugat és una de les qüestions que els santcugatencs anem denunciant des de fa anys, fet que posa en evidència que existeix un dèficit històric pel que fa al manteniment i arranjament de les voreres de la via pública al municipi. En aquest sentit, és habitual llegir als diferents mitjans de comunicació locals les queixes per part de molts veïns sobre el deficient estat d'aquestes.

A més, en totes les enquestes de l'observatori sociològic que periòdicament encarrega l'Ajuntament de Sant Cugat, aquest és un dels principals problemes que la ciutadania destaca de forma persistent, juntament amb altres problemes vinculats a la falta de manteniment general de la ciutat i que també incideixen en els problemes a la via pública, com ara, la neteja o l'enllumenat públic.

Aquesta manca d'actuació durant anys, causada per la deixadesa dels diferents governs municipals, ha fet que la situació es vagi agreujant amb el temps, amb carrers que porten anys amb les voreres malmeses, o reparacions que s'haurien de fer de forma urgent i triguen mesos (si no anys) en realitzar-se.

Per aquests motius, des del Partit Popular de Sant Cugat hem cregut necessari presentar una moció per a ser debatuda en el pròxim ple municipal del dilluns 19 de febrer instant al Govern Municipal a posar fil a l'agulla en aquesta qüestió, en la que demanem que es realitzi un estudi que identifiqui al municipi tots els punts de la via pública on cal una intervenció d'arranjament de les voreres; l'elaboració d'un pla d'arranjament de voreres, de caràcter plurianual i amb la seva dotació pressupostària suficient que doni compliment a totes les deficiències detectades en l'estudi previ; i finalment, reforçar la brigada per tal que aquesta pugui actuar de forma immediata i fer aquelles reparacions a la via pública que tinguin caràcter prioritari i urgent.

En una ciutat com Sant Cugat, on els ciutadans tenim una de les pressions fiscals més altes de tot Espanya, no és justificable de cap manera que tinguem tantes voreres en el pèssim estat en què es troben. El Govern Municipal no pot mirar cap a una altra banda i s'hi ha d'implicar a fons. Aquesta sí que és una prioritat que la ciutadania ha reclamat des de fa anys i que ha de ser atesa sense excuses ni més dilacions.

ALFREDO BERGUA VALLS és regidor i Secretari General PP de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.