'Només és un moment'


  • Comparteix:

carme.aznarez

Carme Aznarez

Militant d'ERC i comerciant de Sant Cugat


Publicat: el 27/febrer
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa un cert temps que, com a comerciant, estic una mica decebuda amb el comportament de certes persones que ens trobem diàriament a la nostra ciutat. Tinc la sensació que Sant Cugat està deixant de ser aquell poble o ciutat amable que coneixem i s'està convertint, en alguns moments, en un municipi on regna l'incivisme.

I és que cada dia s'aturen cotxes per entrar a comprar a la meva pastisseria i deixen el vehicle enmig del pas de vianants, en doble fila o bé al mig d'una rotonda propera amb l'excusa que 'només és un moment'.

Venen amb presses perquè evidentment saben que el que estan fent no està bé i, a més, existeix el perill de la multa. Però ho fan igualment.

A la botiga, cada dia informem la gent que existeix la possibilitat d'aparcar a la zona verda i fer servir la tarifa 'plis-plas' de 60 min, gratuïta tant al matí com a la tarda i que serveix precisament per facilitar gestions en cas que et vegis obligat a agafar el cotxe, perquè vius lluny de l'establiment o senzillament per manca de temps.

Aquesta urgència o estrès ens el transmeten a nosaltres, els comerciants, i també a les persones que també circulen per la ciutat; tot plegat fa que Sant Cugat cada vegada s'acosti més a un model de convivència que no volem. Em sap greu, perquè molta gent ve a viure a Sant Cugat buscant qualitat de vida i es troben sovint amb conductes poc sostenibles i poc amables.

Animo a tots aquells que pugueu a anar a peu o fer servir la bicicleta, perquè entre tots puguem assolir el benestar i la qualitat de vida que busquem i ens mereixem. I si hem de fer servir el vehicle privat, fem-ho amb respecte envers els altres.

CARME AZNAREZ és militant d'Esquerra Republicana i comerciant de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.