La importància del Consell Sectorial d'esports


  • Comparteix:

antonio.gregorio

Antonio Gregorio

Representant del PSC en el Consell Sectorial d'Esports


Publicat: el 20/març
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'esport és un pilar fonamental en la vida de qualsevol municipi. A Sant Cugat, una ciutat que respira esport pels seus carrers i parcs, el paper del Consell Sectorial d'esports és crucial per tenir un espai de debat entre tots els actors esportius del municipi i arribar acords que permetin millorar la vida esportiva de la ciutat.

Aquest òrgan, compost pels clubs, les escoles, els grups polítics i l'Ajuntament, hauria de jugar un paper vital en la presa de decisions sobre la pràctica esportiva al municipi i garanteix una visió integral de les necessitats i prioritats de la comunitat en matèria esportiva. Aquesta visió global de tots els actors que formen part de l'esport és fonamental per traçar les línies mestres que volem aplicar.

A més de ser un òrgan informatiu, el Consell hauria de tenir més pes, on els clubs, escoles i altres tinguin més veu i vot en les qüestions que afecten l'esport local. Aquest model podria implicar la creació d'un consell esportiu més ampli, on els representants tinguin una presència significativa i una influència real en la presa de decisions.

Si volem continuar sent una ciutat referent en l'àmbit esportiu, és vital implicar tots els actors esportius en la presa de decisions per garantir un desenvolupament equilibrat i inclusiu de l'esport local, que beneficiï a tota la comunitat i contribueixi al seu benestar i creixement.

ANTONIO GREGORIO és representant del PSC en el Consell Sectorial d'Esports



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.