Ets Teamer, ja?


  • Comparteix:

bibiana.navarro

Bibiana Navarro

Membre de la PAS


Publicat: el 4/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 'teaming' és una eina en línia que serveix per recaptar fons per a causes socials a través de microdonacions d'1 € al mes. La filosofia de 'teaming' es basa en la idea que amb 1 € de cadascú podem aconseguir grans coses.

La Fundació Teaming va ser cofundada al 2012 amb la missió de fomentar la solidaritat a través de la tecnologia. Amb la plataforma Teaming.net es busca que la solidaritat sigui accessible per a tothom i que estigui totalment desinteressada, ja que cada euro que es dona es destina a causes socials.

Actualment, hi ha 6.359 grups de Teaming repartits en diverses necessitats: suport en addiccions, ajuda a malalts, cooperació Internacional, defensa dels animals, discapacitat, educació, ajuda a famílies, ajuda a infants i joves, immigració, recerca, gent gran...; i, en concret, al grup de "Defensa dels Animals" n'hi ha 5.052 en funcionament.

La PAS, la Plataforma Animalista de Sant Cugat, som una associació sense ànim de lucre, amb un equip format per voluntaris i voluntàries i ens financem gràcies als socis, a les donacions i a les aportacions d'aquelles empreses que creuen en una societat més sensible, proactiva i responsable amb els seus animals. I també tenim un grup de Teaming.

En som només 100!!!

Recaptem fons perquè les colònies de gats siguin dignes i controlades (calen moltes esterilitzacions); per promoure les adopcions i les cases d'acollida; per tenir cura i protecció de la fauna en general que trobem en estats d'abandonament, maltractament o desnutrició; disposem d'un equip de voluntaris d'emergència de rescats que s'encarreguen de buscar gossos i gats que es troben en una situació de vulnerabilitat, i un llarg etc.

Us necessitem per continuar duent a terme el nostre propòsit; ens ajudeu?

BIBIANA NAVARRO és membre de la PAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.