Un gir de 180 graus


  • Comparteix:

oriol.lecina

Oriol Lecina

Membre de la CUP de Valldoreix


Publicat: el 5/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Portem suficient temps al govern de l'EMD per començar a valorar la feina feta i quines dinàmiques es mouen a la política municipal. Estem satisfets del camí recorregut, de l'entesa dels diferents partits polítics que conformen el govern i pensem que hem fet un gir de 180 graus a la política municipal.

Tenim una EMD més endreçada, oberta i accessible administrativament. La participació és el mitjà de la gestió cultural. A les empreses concessionàries se'ls hi exigeix el compliment dels convenis, i hem començat a treballar el sector agrícola per mantenir-lo i potenciar-lo.

Urbanísticament, estem intentant endreçar el nyap que Junts ens va deixar en herència. Tot el què depèn de nosaltres pensem que ho hem fet amb diligència i eficiència, però no ho podem fer tot sols.

La conjuntura política que tenim (va anar de trenta vots) fa que moltes coses depenguin de l'oposició per tal que es tirin endavant, i l'actitud de la oposició (parlo sobretot de Junts) és de bloqueig permanent. De moment el què podem constatar és que hi ha una coincidència en el vot de PP, VOX i Junts. Ser a l'oposició t'exigeix la responsabilitat de fiscalitzar l'acció del govern però no de bloquejar-lo durant quatre anys. Això és una greu irresponsabilitat i els inhabilita moralment per tornar a governar, ja que mostra que no els interessa ni Valldoreix ni els seus ciutadans, sinó només el seu partit. No s'hi val fer exigències inasumibles per negociar qualsevol cosa, com per exemple votar en contra dels pressupostos si no es fa un camp de futbol en una zona inundable o un equipament per l'escola de música que necessita de gairebé tot el pressupost anual. Nosaltres apostem per un equipament polivalent emmarcat a la centralitat i que en puguin fer ús totes les entitats.

Junts haurien de començar a assumir que estan a l'oposició i que el seu programa no ha guanyat. Si volen treballar pels ciutadans des de l'oposició, i no per l'interès del seu partit, caldrà que facin un gir en la seva política municipal.

Oriol Lecina Veciana, membre de la CUP de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.