PREGUNTES I RESPOSTES


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 15/ago/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Senyor Recoder, La meva estima personal i reconeixement a la seva tasca política i institucional no em fa defugir de fer-li algunes preguntes, amb o sense resposta.

¿Per què la Comissió del Nomenclàtor, que vostè va recolzar durant el mandat anterior, sembla que estigui de vacances a Punta Cana? I això que tenen un munt de feina! Només posaré tres exemples:

1 - Els espanyols celebraran al maig el bicentenari de l'aixecament davant les tropes de Napoleó. És hora que el carrer Dos de Maig -on té la seu la nostra Casa Gran- canviï de nom. Com a suggeriment els proposo -de agradar-los les dates històriques- : Sis d'octubre.

2 - Al Modrego, bisbe de la repressió franquista, se l'honora amb un carrer a La Floresta, i al seu ajudant i artífex de les millores en aquell indret, el cardenal Narcís Jubany, se l'ignora. Seria bo també fer el canvi de nom.

3 - La plaça del Rei , hauria de canviar de nom, que no ferís els sentiments de molts catalans, que recorden Borbons execrables (com els Comtes de Barcelona?)

¿Per què sent l'Ajuntament soci de Tabasa (és cert, menys de l'ú per cent) no demana una reducció al peatge dels túnels de Vallvidrera pels ciutadans del municipi?
¿Per què no es du a terme un bon pla de descentralització administrativa a tots els districtes?
¿Per què no es fa arribar la banda ampla a totes les llars de Sant Cugat, amb un servei gratuït de WI-Fi , com fan altres ciutats com Puigcerdà?

NARCÍS CLAVELL (05/02/08)
Expresident d'ERC i exvocal de l'EMD de Valldoreix














  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.