NARCÍS CLAVELL: Kosova : un far a l'horitzó


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 23/ago/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els catalans sempre hem ballat amb el personatge més lleig, però aquesta vegada en 'Rasputin' s'ha tret el prefixe i el Putin ens ha donat un bri d'esperança, tot dient que una independència podria portar a l'altra.

Mireu quins estats s'hi oposen a la declaració d'independència i el seu nivell de democràcia :Espanya, Xipre, Rússia, etc.

Mireu quins partits s'hi oposen: PP i PSOE, que són el mateix a l'hora de defensar 'la UNA ,GRANDE i LIBRE' (quan en realitat són vàries, petites i sotmeses)

Mireu quins partits els hi fan el joc: CiU, PNB, Ciutadans. El primer voldria que el Palau de la Generalitat s'anomenés, després del 9 de març 'CONCLOA' (enlloc de Moncloa, per poder lletrejar-ho amb C de Catalunya, no fos que algú els confongués amb espanyolistes).

CATALANS!!!!... Prou de ser mesells, no doneu els vostres vots a qui practica, d'una manera o d'altre, la servitud a Madrid, prou de voler catalanitzar Espanya. INDEPENDÈNCIA ÉS L'ANTÒNIM DE DEPENDÈNCIA.

L'horitzó es troba a 20 milles nàutiques de la costa, fem ara l'embarcament i, que tinguem plegats una molt bona singladura, ja que tots sabem cap on hem de singlar.

NARCÍS CLAVELL (19/feb/08)
Expresident d'ERC de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.