Dues vares per mesurar


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 4/set/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els éssers humans tenim la costum de fer-nos valer de dues morals diferents per a jutjar el mateix fet, d'acord amb les circumstàncies i el benefici que ens pugui donar una o altra postura.

ESCOLTA-HO

Molts estan contra l’avortament i l'eutanàsia (la mort digna que volia Chantal Sébire), però estan a favor de la pena de mort i les guerres “justificables”.

Molts que creuen ser els únics dipositaris de la Veritat i de l’Amor i contràriament donen fe pública d’una rancúnia esfereïdora contra els avenços socials i democràtics de la societat (CEE), fent ús esbiaixat de la seva pròpia raó de ser i són causa de discriminacions racials, de sexe i de creences diferents.

Del tercer segment, el polític, després d'exposar el social i el religiós, podríem fer un llibre sense esforçar-nos gaire. ”Guarda el partit i el partit et guardarà a tu”.

És ben cert que la veritat és simfònica i necessita de moltes veus, però fem entre tots que siguin el més objectives possibles.

NARCÍS CLAVELL (25/mar/08)
Ex-president d'ERC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.