Els pàrquings de Valldoreix


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 5/set/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest tema ja és la cançó de l'enfadós, fa anys i panys que se'n parla i no es posa remei.

ESCOLTA-HO

S’ha d’actuar en tres àmbits alhora, doncs en cas de fer-ho per separat el problema s’estendria com una taca d’oli, i algun sector quedaria ostensiblement perjudicat.

L'aparcament del CAP: els usuaris de la salut pública cal que tinguin dret prioritari per usar-lo. Amb dues hores és suficient i per controlar l’hora d’arribada, hauria de fer-se zona blava a tota la superfície, pagant per aquest temps una quantitat simbòlica de 0’20 €. Passades les dues hores el preu seria el normal de qualsevol pàrquing. Això faria dissuadir els que l’usen per anar a la estació. El cost de 0’20€ és assumible per qualsevol persona amb cotxe que tindria garantida la plaça d’aparcament.

El pàrquing de l'estació: s’ha de fer amb rigor un cens dels veïns de Valldoreix amb cotxe dins el municipi i també els que viuen a la rodalia de l'aparcament, encara que estiguin empadronats a Sant Cugat i donar-los un passi per gaudir amb un preu molt rebaixat per a l’ús i a la resta dels usuaris un preu més alt.

Zona veïnal de l’estació: pel que viuen en aquest indret s’hauria d’establir un zona verda (com a Barcelona) que per 1€ a la setmana poguessin aparcar sense rebre la pressió del desnonats de l’estació.

No es prioritzaria l’ús del servei de autobusos i així reduir el dèficit?

Això, a grans trets és el que vaig proposar a l'equip de govern de l’EMD, quan era vocal de viabilitat, farà ja uns tres anys amb l’aval d’una empresa exterior de reconeguda solvència (Cintra) i del criteri dels tècnics de l’EMD, però la demagògia i altres factors van fer que la resta del govern ho fessin inviable.

I que està passant? Que el més calent està a l’aigüera i els problemes continuen.

NARCÍS CLAVELL (01/abr/08)
Expresident de l'EMD i exvocal de l'EMD



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.