ERC : L'ase dels cops


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 8/set/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La tònica general dels mitjans de comunicació a l'hora de parlar d'ERC és reproduir temps passats, quan s'estenien catifes i es colpejaven fins treure-les-hi tota la pols.

ESCOLTA-HO

Faci el que faci aquest partit, ERC és rebentat per tothom: editorials, creadors d'opinió, periodistes, partits de l'oposició i el que és ja molt roï, per molt dels mateixos militants que -com autèntics massoquistes- es fuetegen per plaer.

Uns exemples: entrevista d'en Carod amb ETA (s'hi van acarnissar els de fora i els del mateix partit). Qui qui va treure pit per defensar-lo per un acte moralment correcte i políticament valent? El tripartit o el govern d'Entesa pot agradar o no, però mai es pot dir que només motius de cadires o cotxes oficials han influït per formar-lo.

No són molts els regidors d'ERC que formen governs municipals amb el tripartit i ningú els atribueix interessos estomacals?
No va ser CIU qui va cridar primer al PSC per formar govern i es va quedar amb un pam de nas en refusar-lo el PSC?
Hauria agradat algú haver estat segon plat?
Qui va criticar a CIU pel pacte amb el PP?
I qui ha retret mai al PSC el fet de votar al Parlament una cosa i el contrari al Congrés?

Sense voler retallar la imprescindible llibertat d'expressió, crec que els mitjans de comunicació especialment els informàtius ( és vergonyós com s'assemblen alguns a programes com ”el tomate”´) haurien de vetllar perquè els que escriuen no fessin ús de l'argument “ad hominem”, desqualificant grollerament a la persona per desmuntar i negar els seus arguments.

I a la meva gent, ara i sempre: “que hi hagi UNITAT en el que és essencial, LLIBERTAT en el que és dubtós i catalanisme i independentisme en TOT.

NARCÍS CLAVELL (01/abr/08)
Expresident i exconseller nacional d'ERC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.