Estatut interruptus


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 1/mai/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sembla un 'totum revolutum' parlar en la mateixa columna de l'Estatut, l'avortament i de l'eutanàsia.

ESCOLTA-HO

La cambra catalana, un 30 de setembre, com a bona fèmina va donar a llum per la via vaginal un nen que. si bé no pesava cinc quilograms, era suficientment fort per afrontar un esdevenidor optimista per als següents anys.

Els tres ginecòlegs que van assistir al part: PSC, CIU i ERC van congratular-se de la seva contribució en el infantament, però tot d’una, un d’ells (PSC) va creure que al nadó li calien unes injeccions de raquitisme (esmenes) no fos que es fes massa gran.

Un altre doctor (CIU), uns mesos més tard, va creure que la criatura no podria créixer i fer-se home a casa seva i va voler donar-lo en adopció a Madrid per un got d’aigua (premonició?) i una bosseta de patates fregides, sense saber que, si Roma no pagava als traïdors, Madrid no paga ni als lleials.

I el tercer metge (ERC) que havia estat el científic que des de sempre havia postulat per una fertilització “ in vitro “ degut a les dificultats per una fecundació natural, no va saber dir : ! NO aquesta criatura és fruït del meu esforç i constància i si no el voleu tal com és torneu-lo a casa.!

Ara , un grup de científics? (Tribunal Suprem) li diran al Parlament i al poble català que, com bon mascles, que han sortit de l’armari es col.loquin la criatura per on els hi càpiga. !Tots els pobles tenen el que es mereixen! !Mai el independentisme moderat ha assolit grans fites!.

La Esperanza Aguirre signa un document amb l’altre inefable personatge de Madrid ,Rouco Varela, per a que un capellà formi part del comitè d’ètica dels hospitals públics que assessorin als metges sobre l’avortament i cures pal·liatives als pacients . On són els partits polítics per demanar judicialment la nul·litat de l’acord, ja que el pacte atenta contra la llibertat,intimitat i creences de terceres persones ?.

!Compatriotes catalans! “no existeix pitjor submissió que afavorir els interessos de qui t’humilia constantment “.

NARCÍS CLAVELL
Ex-president d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.