Valldoreix: ja ho deia jo


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 15/mai/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

'Tothom assoleix el seu nivell d'incompetència ' diu un principi de Peters i vostè, Sra. Turu, ja fa molt de temps que el va ultrapassar amb escreix : Vagi-se'n, presidenta Turu!

ESCOLTA-HO

S'ha fet públic allò que tothom sabia o imaginava. No és vostè persona per poder arribar a acords i a consensos amb altre formes de pensar i ho dic i sostinc per l'experiència d'haver estat en el seu govern, que més semblava el pati privat de casa seva. Amb vostè només si ets un “yes-man” pots sentir-te realitzat, els altres quasi són terroristes de la política o bé un misògins (com em va qualificar públicament un company de partit) ¿Per què vull enemics si tinc companys de partit?

Vaig avisar els partits que la van recolzar en les eleccions de l'error que feien, però ja se sap que no hi ha pitjor sord que el que no vol escoltar i, a més, vostè té un saber molt singular i “intel·ligent” de fer quan necessita de les concomitàncies d'altres.

Els valldoreixencs no haguessin entès que no s'arribés a un pacte amb vostè que va guanyar per solament per 28 vots, i amb la resta de les forces polítiques que representen una majoria molt qualificada varen signar un pacte de govern amb vostè. Sense més dilacions i excuses: Compleixi-ho!!!

Un govern sense una oposició eficaç i sobretot pública , és un govern al qual els errors els surten gratis, però molt cars per a la societat.

“quosque tandem abutere, Turu, petientia nostra? : VAGI-SE'N!!!

NARCÍS CLAVELL
Expresident d'ERC i exvocal de l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

COMENTARIS

Apreciat Sr. Clavell Dubto que els seus comentaris siguin fruït del seny propi d\'una persona de la seva experiència i saber fer. Sé que els mals entesos dels anys pretèrits no li deixen valorar amb distància i serenor el que la rabia i l\'enuig li provoca encara. És una llàstima perquè sé que és un home assenyat, madur i coherent quan vol, i ara no diu tot el que sap. La situació a Valldoreix és fràgil, però no insostenible ni molt menys reconduïble. Miri d\'asserenar-se i deixar treballar als qui, ara per ara, governen a Valldoreix. Crec que és un bon moment per fer costat a les esquerres!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 15/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.