Valldoreix


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 17/jun/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha qui pensa que parlo massa de Valldoreix i és que estimo aquest indret i en no haver-hi oposició política pública algú ha de ser crític per airejar altres opinions.

ESCOLTA-HO

En el ple de la junta veïnal del dijous, dia 29, van succeir situacions que només qualificaré de curioses:

La pista verda del complex esportiu ha de ser gestionada per la concessionària, segons sentència judicial, i això ens dol a tots, encara que no es perdrà l'ús pel jovent si es gestiona bé amb els responsables de la concessió (com va explicar la Sra. Solé). La presidenta no en va tenir prou amb passar pàgina i va llegir part de la sentència per fer palès que l'anterior president, Sr. Cardoner (CIU), n'era el responsable. Sra Turu :”el que després de vèncer es venja, no és digne de la victòria”.

Davant les preguntes de dos ciutadans sobre com estava la situació del pacte entre la Candidatura i CIU-Actuem, la presidenta va manifestar que si eren asseguts allà plegats era perquè havia un acord i que el pacte quedava refrendat. Es deu pensar que els ciutadans som estúpids per creure aquestes explicacions. Encara avui no és públic si hi ha entesa o bé tot està trencat.

També es va informar als ciutadans que l'audiència pública que té lloc després de la junta només s'admetrien preguntes sobre assumptes tractats a la mateixa sessió. Això va ser la gota que va vessar el got i el sotasignat, recolzat per altres valldoreixencs,k vam expressar el nostre rebuig total, i gràcies a la intervenció de la portaveu de CIU (A. Solé) van assegurar-nos que si enteníem que aquesta mesura minvava la nostre llibertat d'opinió, la revisarien per anul·lar-la. Confio que en la propera junta la paraula sigui totalment lliure.

Els valldoreixencs tenim alguns polítics que podrien ser més perfectibles, però dissortadament ens hem de conformar amb els que hi ha.

NARCÍS CLAVELL
Expresident d'ERC i exvocal de l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.