CIU i el catalanisme


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 25/jul/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

¡Quin magre servei han fet a la nostre causa ! Un parell de mal anomenats polítics professionals han fet recular la lluita per l'alliberament del nostre país una pila d'anys!.

ESCOLTA-HO

Tanmateix hagués estat millor que haguessin signat directament “El manifiesto por una lengua común”. Que el senyor (?) Puig, acòlit de secretari general de CDC hagi qüestionat la puresa de llenguatge del president de Catalunya és de ser molt roï i de mostrar poc estil, que no mereix cap comentari i sí un prec: Plegui de la política i dediquis a altres afers! Ja que malgrat el seu títol d'enginyer de camins deu haver passat per les aules universitàries sense “xumar” res dels valors humans, que allà t'alliçonen.

De l'Oriol Pujol, només dir que deu patir la síndrome de Peter Pan, ja que no vol fer-se un homenet i continua sent una criatura maleducada, referintse al vicepresident del govern, amb un despectiu “aquell” que només mereix un consell: aquest estiu aprofiti les vacances per llegir un manual de les més elementals mormes d'urbanitat.

L'alcalde de la nostre ciutat no fa gaire va dir públicament que no es fiava d'ERC. Bé, senyor Recoder, amb el respecte que li tinc com a polític i estima com a persona, li dic que no fiar-se de l'adversari polític o de qualsevol enemic és una obvietat com dir :“ es una verdad de Pero Grullo que a la mano cerrada se le llama puño” (perogullada) . De qui no deu fiar-se els del seus companys de partit, que malmeten la seva imatge.

És de plànyer que no esperés veure passar les despulles (polítiques) dels líders actuals de CDC per ocupar el lloc de capdavanter del partit.

NARCÍS CLAVELL
Expresident d'ERC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.