El nom no fa la cosa


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 31/jul/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Darrerament és costum anomenar les coses de manera diferent a la qual estem acostumats.

ESCOLTA-HO

Es diu “transició política” al què va ser una submissió dels representants de la desitjada democràcia, als poders fàctics del encara viu, règim franquista.

L' espoli més flagrant, és un acte de “solidaritat”. Transvasament, crisi, i molts d’altres mots s’han eliminat de la parla habitual, o perquè no son políticament correctes o bé per qui les hauria d’emprar, no té els bemolls (eufemisme de c...) ben posats.

El paradigma més extraordinari el tenim amb “LA JUSTÍCIA” de l'Estat espanyol que, per dir-se democràtic, hauria de vetllar perquè un dels tres peus que sostenen la democràcia, no fos una burla, befa i escarni (triplement adjectivada) pel poble al qual hauria de donar servei. Un polític va dir que era “un cachondeo” .Caldria fer un bon dissabte de quasi tot el funcionariat començant pels caps i seguint per la resta, fins deixar la bogada ben blanca i sense tics del passat.

Al “pacte del capó” (23 F), la impunitat dels ocupants de pistes d’aterratge, els piquets informatius(?) agredint els drets de les persones, l’existència de La Audiència Nacional (tribunal de repressió d'herència franquista), permetre la llibertat de pederastes (després assassins). Presidents de parlaments o de govern autonòmics processats per delictes (?) polítics, diaris tancats sense condemna judicial. Tribunal Constitucional, CGPJ, tots al serveis dels partits polítics. Plets eternitzats per desídia i manca de mitjans i personal competent.

Només son un molt petit llistat del que succeeix en LA JUSTÍCIA que és com una teranyina que atura les mosques (nacionalistes perifèrics, estatuts, sense papers etc) i deixa anar els ocells (Albertos, estafadors de gent incauta, delinqüents urbanístics etc).

I que Déu ens agafi confessats si el PSOE i el PP arriben a acordar reformes sense escoltar els nacionalistes.

NARCÍS CLAVELL
Expresident local d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.