El debat de política general


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 5/oct/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

He assistit al debat des de la tribuna de convidats del Parlament de Catalunya.

ESCOLTA-HO

El hemicicle és meravellós pel que fa a la seva arquitectura i decoració,amb un perfecte estat de manteniment, com correspon a la cambra de la més alta representació política de Catalunya. L'estretor de les files i de les columnes laterals , dificulten l'accés del diputats als seus escons

Però el que no em va semblar gens bé, va ser la manca de correcció d'alguns diputats que desapareixen del seient ,tan aviat ocupa la tribuna un company ,o que no és del seu partit o no els hi és d'interès,el que han d'escoltar.

Com han escrit la majoria dels periodistes el format del debat el fa ensopidor,
,i especialment si el parlamentari no és un “castelar” i de aquets ,excepte un parell mal contats , fan més efecte per adormir-se que un “orfidal” o contar xais.

Però al saber que s'havia presentat i aprovat per quasi unanimitat de la cambra, una resolució conjunta del Govern d'entesa i CIU, he donat per bons els minuts de tedi que vaig patir.

Ja era hora que els polítics nostres donessin a Madrid una mostra de fermesa i d'unitat ,en lloc de la feblesa i “el campi qui pugui “ de sempre.

No hem de pidolar res,hem d'exigir el que és nostre i si no ens el donen;!! ADEUSIAU ESPANYA!! Ves a alletar-te d'una altre mamella!!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.