El refotut Estatut


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 26/oct/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dotze persones (sense pietat?) amb actitud farisaica, ja que diuen ser equànimes, i no son res més que una mostra de l'esclavatge al qual està sotmès el poder judicial de l'Espanya 'una i gran'.

ESCOLTA-HO

Es diu que no és demòcrata qui no acata les sentències dels tribunals de justícia i jo em pregunto si eren demòcrates aquells que no acceptaven sentències dels tribunals nazis o de la repressió franquista, doncs ni aquests ni els altres tenen cap legitimitat objectiva per dictar resolucions viciades d'inici pel servilisme al poder polític.

Què faran els partits catalans? No ho sé, però sí sé el que faria jo i per això no sóc polític: “ANIRIA A PER TOTES!” S'ha acabat d'Estatuts i voler europeïtzar Espanya! El 6 d'octubre de 1934 en Companys ens va senyalar el camí a seguir. Fem el mateix! I donem a la Chacón una mica de maldecaps. Desobediència civil i manifestacions al carrer i recórrer a les institucions europees, exigint els nostres drets com a poble sobirà.

Prou de ser un país sotmès i trepitjat, no podem afavorir els interessos de qui t'humilia constantment! La tolerància té un límit i ultrapassar-lo és traïdoria.

Convencem-nos d'una vegada per totes, que el centralisme espanyol no respectarà mai als febles.

NARCÍS CLAVELL
Expresident d'ERC




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.