El cotxe del president del Parlament


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 30/oct/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests dies s'ha originat un batibull, començat per ABC i, el que és més sagnant, els mitjans de comunicació catalans fent-se ressò de la despesa del cotxe oficial del President del Parlament català.

ESCOLTA-HO

No vull entrar a jutjar si ha estat oportú i necessari esmerçar 9.000 € en millorar el vehicle per fer-lo més confortable, per treballar i passar-hi llargues hores diàries dins un espai reduït .

El que sí vull fer palès és el gran nivell d’hipocresia, de tots els que han blasfemat del President Benach, no facin també patent les enormes despeses de l'inquilí de la Zarzuela que, al cap i a la fi, no ha estat votat pel poble, ben al contrari que la segona autoritat del nostre país.

On són els baladrers, si al cap d’estat als pressupostos de l’Estat li pugen el sou, més que el salari dels treballadors i les pensions, especialment les de viduïtat? Per què callen davant despeses d’altres formacions polítiques i personatges públics i s’acarnissen amb ERC? Com cobriran la noticia de les excuses demanades pel Sr. Benach, que al mateix temps ha fet desmuntar els accessoris? Quans polítics ho haguessin fet?

Qui parla dels 31 milions d'euros que s'inverteixen per reformar la conselleria del portaveu més "purità" del Govern , el Sr. Saura?.

"Quid pro quo" (una cosa per l'altre). El President del Parlament dedica més hores a nosaltres des de la seva alta magistratura, que la majoria del poble, ho fem per nosaltres mateixos .


NARCÍS CLAVELL
Expresident d'ERC




  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyor Clavell, la seva actitud és idèntica a la del diari ABC. Ambdós opineu: el que fan els vostres està malament; el que fan els nostres està bé.

augustbecker. Enviat el 30/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.