TORRE NEGRA: LA FORÇA DE LA RAÓ


  • Comparteix:

pere.feliu

Pere Feliu


Publicat: el 8/nov/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El veïns de Sant Cugat que som propietaris de Torre Negra estem patint un calvari pel tracte injust que hem rebut al llarg de fa més de deu anys...

... sense que se'ns pugui acusar de voler quelcom dolent per a la nostra ciutat, donat que als darrers temps s'han comés errors, per dir-ho d'una manera benèvola, molt gruixuts sobre els quals ningú no ha alçat la veu ni ha mogut un dit.

No volem però, justificar el nostre legítim dret a endegar els nostres projectes de construcció a només un 16,77% de l'àmbit de Torre Negra, basant-nos exclusivament en errors del passat. A més del greuge comparatiu que estem patint, en aquest cas es tracta de raons objectives, donat que no hi ha hagut cap argument fora del caprici dels polítics que ens hagi causant tants perjudicis.

El fet que totes les instàncies de justícia ens hagin donat la raó, no val per res? El fet que estudis d'experts independents, com són els perits judicials, diguin que la importància mediambiental de la zona a construir de Torre Negra és escassa o nul.la, tampoc té cap valor? El fet que sigui el projecte amb menys densitat de construcció dels darrers 25 anys, tampoc s'ha de considerar?

El projecte nostre no fa cap mal a ningú, perque els habitatges projectats estan ubicats al llindar de la ciutat i deixem més de 150 hectarees de parc públic de lliure disposició dels ciutadans de Sant Cugat.

És evident que nosaltres seguirem el nostre camí fins al final i o be ens deixaran construir o be ens hauran d'indemnitzar. I, arribat aquest cas, és evident que l'economia de l'Ajuntament quedara malmesa.

La força de la raó i el seny crec que s'imposaran tard o aviat. Perque el que nosaltres volem, com a ciutadans descendents de generacions de santcugatencs, és tot el bo i millor per a la nostra ciutat.

PERE FELIU
President de l'Associació de Veins de Sant Cugat Propietaris de Torre Negra



  • Comparteix:

COMENTARIS

Voldria saber l\\'estat actual d\\'aquest tema. Soc propietari d\\'una parcela al carrer de\\'n Gordi. M\\'interesaria saber l\\'adreça e-mail del senyor Pere Feliu o be la d\\'algú de l\\'associació per poder entrar en contacte amb aquesta.

eatresbiw. Enviat el 17/jun/09


Voldria saber l\\\'estat actual d\\\'aquest tema. Soc propietari d\\\'una parcela al carrer de\\\'n Gordi. M\\\'interesaria saber l\\\'adreça e-mail del senyor Pere Feliu o be la d\\\'algú de l\\\'associació per poder entrar en contacte amb aquesta. codi verificacio 6ed9c

eatresbiw. Enviat el 17/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.