Premi Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

monica.lablanca

Monica Lablanca


Publicat: el 17/feb/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquests dies, dedicarem la secció als guardonats de l'any passat dels Premis Ciutat de Sant Cugat, així com als Premis Extraordinaris de les tres edicions celebrades fins ara. Avui és el torn de Ràdio Sant Cugat, que pertany al grup de comunicació multimèdia Cugat.cat.

ESCOLTA-HO

Ha passat un any des que Ràdio Sant Cugat fos guardonada amb el Premi Ciutat de Sant Cugat 2007. Un premi que va omplir d'alegria i satisfacció a tots els que formem part de la gran família de la Ràdio. Els que treballem i els que han treballat al llarg de tots aquests anys i que, d'una manera o altra, continuen encara vinculats a nosaltres.

El premi va ser un reconeixement als 25 anys de feina de la Ràdio. Vint-i-cinc anys informant als ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat. Vint-i-cinc anys d'esforç, de moltes hores de treball sense descans, però també de molt entusiasme i il·lusió per tirar un projecte endavant.

Aquesta mateixa il·lusió es respira encara ara a la redacció. Aquesta vegada per un altre repte: el procés de transformació de la ràdio en un grup de comunicació multimèdia de Sant Cugat: el Cugat.cat. I és que el guardó també reconeixia el creixement de la ràdio. Diguem que li ha sortit germans! I ara comparteix protagonisme amb un diari electrònic, el cugat.cat i amb una productora audiovisual que properament serà una televisió per internet.

Tot un repte pels treballadors de Ràdio Sant Cugat, ara Cugat.cat i que, se'ns dubte, premis com aquests ajuden a seguir endavant, i a no oblidar que, tot esforç té sempre una recompensa. En el nostre cas, la millor que podem tenir: el reconeixement de la nostra ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.