La política i el cinisme són dos mots sinònims?


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 16/abr/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Doncs jo hi donaria una resposta afirmativa, ja que així ho veig cada dia quan m'assabento de les declaracions, afirmacions i pactes de polítics, que a part de tenir les butxaques de cristall també haurien de tenir més respecte pel valors morals de la societat a la que serveixen.

ESCOLTA-HO

No vull caure en la generalització, i n'estic segur que hi ha servidors públics que són fidels a les pròpies conviccions i a la seva dignitat personal, encara que això els hi representi un enfrontament amb l'aparell del partit.

No és d'un grau superlatiu de cinisme el pacte Mas - Zapatero i estar anys negant-ho?

I dir que ERC posa un President espanyolista a la Generalitat, quan CiU pacta amb Espanya la seva presidència? No és cínic per part del PSC dir-nos que si arriba el PP ja ens podem preparar per grans mals i després pacta a Euskadi per fer fora als nacionalistes?

I en clau de política local no és cínic defensar a Valldoreix el mateix que es refusa a Sant Cugat? Em sembla la transhumància que fan els remats de xais per alimentar-se quan canvien les condicions meteorològiques.

Crec sincerament que la desafecció de la ciutadania per la política és atribuïble al dèficit de rectitud i ètica en la presa de decisions que afecten als ciutadans.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.