La presidència de l'EMD


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 12/mai/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En el ple de la junta veïnal extraordinària que també ho va ser per la forma de convocar-ho (no es va fer publicitat), lloc (petit despatx per encabir-hi el més reduït nombre de ciutadans), l'hora (vuit del mati), amb molts llocs de funcionaris buits. Què es vol amagar?

ESCOLTA-HO

Immediatament després que s’aprovés al ple de la Junta de Veïns de l'EMD del dia 8 d’abril el nou sou de la presidenta Montserrat Turu per tal de fixar una quantitat que estigués dins dels paràmetres que regeixen els càrrecs electes d’ajuntaments similars en nombre de població, (paràmetres establerts per les associacions de municipis), Turu demana la dedicació parcial per tal de comptabilitzar la feina de presidenta de l’entitat, amb una altra feina retribuïda.

D’acord amb els seus arguments, actualment ha prioritzat els seu poder adquisitiu als interessos del valldoreixencs , ja que, seguint els seus arguments, amb la dedicació parcial no podrà defensar-los de forma adequada i responsable.

Sens dubte la meva edat estimula el realisme i en no esperar res de la política, em permeto a dir allò que em passa pel cap sense hipoteques i obediències a partits polítics ja que només vull ser lleial a mi mateix. Així, doncs, sense pors ni miraments demano i dic em veu alta als partits que donen suport a la presidenta que la retirin d’un cop per totes, i a Turu dir-li : PLEGUI I VAGI-SE’N, que ja ha malmès els 51 vots de més que va treure a les eleccions.

NARCÍS CLAVELL
Exvocal de l'EMD per ERC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cada cop es mes evident el perque la Turu esta a la EMD,pretenia ser la seva llençadera per escalar a els estaments oficials.Es comenta en el entorn de les esquerras locals que els socialistes li han fet el llit a la Turu induin-la al trencament per quedar en evidencia,i aixi tenir la posibilitat de desgastarla i colocar un candidat seu.Donç potser deu de ser veritat i ha picat el am.L'ha perdut la seva ambiciò.Per la boca mort el peix.

Antoni. Enviat el 12/mai/09


Estic totalment d´acord amb el Sr.Clavell. En la seva campanya, va vincular el sou amb la dedicacio complerta a la EMD ? Amb els moments que estem passant al pais, com pot fer aixo ? Que no es demana a tothom mes productivitat ? Que no veu els problemes de la gent de Valldoreix per culpa de la seva manera de gobernar ? Es clar que no, primer es ella, despres el seu sou ( que ja trobo molt exagerat els 47.000€ anuals ) i com a ultim, els habitants de Valldoreix. Sense vergonya

Enric. Enviat el 12/mai/09


Aixo no te nom, es inadmisible. On estan els representants del tripartit que tant la van i continuen defensant ? Suposso que ja no saben que dir i amaguen el cap sota l´ala. Amb aixo queda demostrat els unics interessos de la Sra.Turu. ELS SEUS

Albert. Enviat el 12/mai/09


Es espectacular com es dona altaveu públic a un senyor com en Clavell, absolutament anat de mare. La turu es una dona extranya però el que estan fent no té nom. El que té gràcia és que tenir feina fora i a l\'emd ja ho feien els anteriors presidents i ara ningú no se\'n recorda oi? doncs mira, l\'emd s\'estalvia una pasta que la pot dedicar a altres coses. Enric, qui pagarà els calers de l\'enderrocament de les casetes i el pk del registre? els anteriors presidents o fareu unca colecta? la gent de valldoreix?

carme. Enviat el 12/mai/09


Hola Carme Aixo que comentes que es normal tenir una altre feina fora de la EMD, jo tambe ho trobo be en unes altres circunstancies, pero no cobran 47.000€ que son, pero que molts diners. Sobre el que comentes de la cases i el parking del registre, tambe ho vaig trobar increible i lamentable, pero que hem de fer els ciutadans, acceptar-ho tot perque tots ho fan malament ? Entenc que no, hem de lliutar per intentar canviar les maneres de fer politica. Potser prefereixes aquella dita que es diu a Mexic quan un arriba a alcalde o diputat: PENDEJO EL QUE ALGO DEJA, perque amb penso, que aixo es el que esta fent la Sra.Turu

Enric. Enviat el 12/mai/09


Enric, entenc i comparteixo part del que dius. Crec però que teniu (i perdons si et poso a tu, però pel que veig als comentaris) una manera d'anar contra una persona sense mirar endarrera. Crec que es molt més greu (sense comparació) el que va passar amb les casetes. Ens costarà molts diners, i si la turu està fora ens estalviem diners. Es clar que si ha de traballar a una empresa no estarà tant temps a l'EMD. Al final la fareu martir

carme. Enviat el 12/mai/09


Carme; Deus enyorar altres temps i als que no pensaven com tu no tenien "altaveu públic" Si creus que dir que "estic sortit de mare" ja et dóna la rao,et diré que fas una desqualifició Ad hominem ,per la qual cosa et recomano que profundisis més i donis arguments sòlits per refutar els que son contraris als teus

Narcis Clavell. Enviat el 12/mai/09


Sr.Clavell,moltes gràcies per dir el que pensa i pensar el que diu !!!.Te tota la raò i vostè ho sap molt bè per que ha patit a la Turu.Que no vingui ningú a donar-li clases,i menys d\'educaciò.Anim estem amb vostè.

Anna. Enviat el 12/mai/09


Sr. Clavell, el felicito!! Carme, ho sento però vosté mateixa es desqualifica faltant-li el respecte a un polític de la categoría del sr. Clavell, que sempre ha lluitat per Catalunya i pel nostre Valldoreix. Ningú coneix tant a la Turu com els que han trevallat amb ella,no? Pel que diuen pel poble ha acabat malament amb tots, fins i tot amb els seus,raro...i aixó que diu el sr. Antoni jo també ho he escoltat. No m'ho creia però "cuando el rio suena, agua lleva". Carme, perqué sempre volen mirar enderrera?Per justificar el que ara encara es fa pitjor? Li recordo que els anteriors presidents guanyaven en dedicació parcial (i un horari a l'EMD), el que Turu cobrará per asistir als plens i reunions, doncs a l'altre feina te jornada complerta. També el poble ha crescut molt més i es gestiona més feina, que en legislatures anteriors a les que voste fa referencia. No s'emocioni que l'EMD no s'estalviará res , doncs la feina que no fara la presidenta la fará un altre (pagant, es clar..). Al menys veig que sap que la Turu es una persona extranya, i el que no te nom es el que está fent ella. No entenc que els partits d'esquera la recolçin, a no ser que el sr.Antoni tingui raó..del PSC que podem esperar?

ariadna. Enviat el 12/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.