La inauguració de Cugat tv


  • Comparteix:

monica.lablanca

Monica Lablanca


Publicat: el 2/nov/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El grup de comunicació i informació santcugatenca Cugat.cat inaugura Cugat tv, la televisió per internet de Sant Cugat. Es tracta d'un nou mitjà de comunicació que neix a la ciutat de Sant Cugat i que vol ser un aparador de totes les activitats que es viuen al municipi.

Neix amb l'objectiu de potenciar la labor que realitzen les entitats, associacions i col·lectius del municipi: des de retransmissions de futbol, a visites als diferents equips esportius de la ciutat, obres de teatre, concerts, activitats escolars o imatges de la ciutat de sant cugat al segle XX.

Es tracta d'una televisió molt visual i de molt bona qualitat, que presenta les avantatges de la televisió convencional, com la possibilitat de veure subtítols, com la de les televisions per internet, es pot demanar el video que es vol veure.

Però la novetat més important és la creació d'un canal propi on l'usuari pot registrar-se i confeccionar el seu propi canal seleccionant els videos que vol agrupar i afegint un comentari personal.

Amb la creació de Cugat tv, el grup cugat.cat se situa com a líder local i comarcal en el terreny de la innovació i les noves tecnologies sent, a més, pionera en el concepte de redacció multimèdia.

Cugat tv neix amb11 canals ( esports, musica, economia, escoles, actualitat...) A més, estem a l'espera que ens acabin de confirmar que és la primera televisió IP que ofereix la possibilitat de subtitular.

El grup d'informació municipal Cugat.cat neix de la transformació de Ràdio Sant Cugat, amb una tradició de més de 27 anys de vida a Sant Cugat, en un grup de comunicació multimèdia que, en els darrers anys i gràcies a l'adaptació de les noves tecnologies, ha ampliat la seva oferta i els seus serveis creant un diari on line ( cugat diari), una ràdio tant per les ones com per internet (Cugat ràdio) i ara una televisió per internet.

Les últimes dades d'OJD i Nielsen situen Cugat.cat com el mitjà líder en comunicació local en català i 15è entre els mitjans generalistes en català. A més, compta amb més de 12.500 usuaris únics i un 12, 6 % de penetració dins la societat santcugatenca.

MÒNICA LABLANCA és directora de Cugat.cat i Cugat tv





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.