Sant Cugat: una ciutat del Far West?


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 6/des/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 16 de novembre, a més de quedar com a dilluns negre per la democràcia en fer infactible l'ajuntament (amb els vots de CIU i PP -aquets últims esperats i els altres.....també?) l'ús d'un espai públic per un acte popular, amb una manifesta desviació de poder i sabent que conculcaven les més elementals normes de convivència democràtica, no hi han tingut prou en menystenir la dignitat de la ciutadania, permetent l'espectacle que es va veure en aquell ple municipal. El cap de la Policia Local, l'agent Escarré, es va presentar al ple rivalitzant amb qualsevol cowboy entrant al saloon del poble de 'Silverado, ciudad sin ley'.

Duia damunt seu l'arma reglamentària (ho suposo) i per si no hi havia prou en fer ostentació, es va aixecar i seure (darrere del seu cap, el regidor de Seguretat Martorell) més de tres vegades perquè tothom s'assabentés de la força bruta que representava. L'antic cap Sr. Simon, va assistir-hi moltes vegades als plens, mai armat i duia uniforme de gala sense cap més estri.

ERC i ICV haurien de presentar un moció en el proper ple per no permetre armes de foc on la paraula ha de ser l'única força present . El batlle al front i el seu equip de govern farien bé de demanar disculpes públiques en els presents i per extensió a tots els santcugatencs per considerar-los malfactors.

Narcís Clavell i Ymbern

Expresident d'ERC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amic Narcís, a Sant Cugat les úniques ciutats \'sense llei\' del Far West que hi ha són La Floresta i Les Planes, on només hi manquen els cavalls. Els de quatre potes.

Florestana. Enviat el 2/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.