Els reptes continuen


  • Comparteix:

monica.lablanca

Monica Lablanca


Publicat: el 7/gen/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre he tingut la sensació que el temps passa bastant més ràpid del que voldria. I un cop més, aquest pensament es repeteix quan m'adono que ja han passat dos anys des que vam inaugurar el diari electrònic Cugat diari (en aquell moment es va presentar com a cugat.cat però aquest nom va passar, posteriorment, a denominar tot el grup de comunicació), la primera branca del que seria, més tard, el portal de comunicació cugat.cat.

Va ser una transformació agosarada. I més que això, una aposta ferma per les noves tecnologies, fruit de la visió futurista d'en Xavier Fornells. Simbolitzava un nou camí, incert però il·lusionador, per tot l'equip de Ràdio Sant Cugat.

Un nou camí que va comportar un treball intens, ple de novetats, de descobriments i redescobriments, d'innovació i, en alguns casos, d'incertesa, però sobretot un camí que ens va obligar a aprendre, a reinventar-nos, a reflexionar sobre el periodisme digital i com podem facilitar, encara més, la informació als ciutadans.

I la trajectòria de l'aprenentatge continua cada dia perquè, diàriament, treballem per millorar l'accés dels ciutadans a tot el que passa i succeeix a la ciutat.

Una ciutat viva, dinàmica, inquieta, activa, amb grans singularitats i infinitat d'iniciatives, com és Sant Cugat, es mereix que els mitjans de comunicació públics fem costat i fem ressò de qualsevol esdeveniment que faci referència o al municipi o als nostres ciutadans.

I per això continuem treballant, obrint nous horitzons i marcant-nos nous reptes per aquest 2010, com la redefinició del diari electrònic per fer-lo més comunicatiu, dotar de major visibilitat a l'apartat d'esports, la traducció de la portada en castellà i anglès o la millora el servei de PDA.

Un repte rere l'altre, així podríem resumir aquests dos anys de vida de Cugat diari. I així podríem definir els següents que en tenim per endavant. Això si, sempre sobre un eix central i un objectiu clar: apropar la ciutat als santcugatencs, ser un eix de referència en informació de proximitat, plural i de qualitat i ser una eina útil per al ciutadà.

Mònica Lablanca
Directora de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.