La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 14/gen/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després d'assolir els objectius, amb nota cum laude, la plataforma s'ha dissolt, amb el ferm propòsit d'ajudar altres plataformes cíviques que es puguin formar per les properes consultes de febrer i abril. La feina feta i els resultats eixits palesen que la ciutadania de la nostre ciutat és plena d'inquietuds, dinàmica i gens conformista amb allò que alguns partits polítics li ofereixen en clau nacional. Espero que aquest gest els esperoni en el futur.

ESCOLTA-HO

Només l'actitud de l'equip de govern de l'ajuntament m'ha deixat aspre . Amb la consulta del 13-D els hi deu d'haver quedat la consciència neta, de no fer-la servir. Un informe del secretari general ha impedit l'autorització necessària per usar l'espai públic per a una festa cívica (algun partit del consistori ha llegit els arguments jurídics emprats en el dictamen?). La resolució en la qual es va recolzar el batlle era neutral o bé té el mateix nivell d'imparcialitat que tindrà la sentencia del TC?
La festa que es va fer a la plaça del Monestir en un dia rúfol, fred (sort que el Sr. Recoder donava escalf a la consulta) i amb un cost elevat. Em fa tot l'efecte que CDC (UDC ja sabem el que pensa de sentir-se català) va fer com els peixos que segueixen la corrent quan són morts.

NARCÍS CLAVELL és exprepresident d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.