La sentència


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 18/gen/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

1- Qui són aquests homes i dones que es creuen legitimitats per torçar la voluntat d'un poble? a) uns personatges que no fan més que gratar-se la panxa i que tres anys i mig no els hi sembla prou per dictar sentència (però tranquils que en tenen de pendents des dels anys: 1999, 2000, 2002 i 2006 ). b) és difícil que jutgin imparcialment si el sou depèn de com ho jutgin (tots ells son 'yes men' dels partits polítics que els hi han donat la Canongia).

ESCOLTA-HO

2 – No esperem una sentència, ni química ni quirúrgicament capadora. No convé ni al PP ni al PSOE. Tindrem una resolució dins la qual es trobin còmodes el PP, el PSOE i especialment el PSC, i així podran transmetre a la ciutadania que és un sentència digna dels doctors de la jurisprudència mundial. Que cal acatar-la perquè ha gaudit de la excel·lència i faran bona la dita llatina de : Is fecit cui prodest (a qui beneficia això?). I endavant que aquí no ha passat res!!.
3- No per pitjor: millor; que també! Vull i desitjo una sentència que els hi pugui tornar per correu certificat perquè se la passin per on el Colós de Rodes es passava els vaixells que és el que farem la majoria dels patriotes catalans tot dient com el poeta :ADÉU ESPANYA!!!!!!!!!!
4- Pregaré a la Moreneta (d’això en sap un niu el conseller Baltasar) perquè d’una vegada per a totes els nostres diputats no siguin còmplices i sàpiguen i vulguin fer front, amb dignitat i unitat, l’esdevenidor que ens espera...
NARCÍS CLAVELL és expresident d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.