La CUP i la JERC


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 9/feb/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No sabia com titular aquesta humil columna d'opinió. En voler retre homenatge a les JERC i la CUP per l'esforç, voluntat i eficàcia que van emprar per assolir l'èxit del 13-D, no he dubtat més. Són mereixedors de l'agraïment dels santcugatencs. Es diu que la joventut és una malaltia que el temps cura, ja voldria tenir-la! I no patir la que el temps agreuja.

ESCOLTA-HO

He estat testimoni de l'entusiasme i la capacitat que van demostrar. És ben segur que sense ells el resultat no hagués estat tan lluït. Vull esmentar que van haver-hi també, joves no adscrits a cap organització social o política que es van deixar la pell, treballant per l'objectiu compartit de fer del 13-D una data històrica .

Sempre he pensat que retirar la gent gran, era malmetre l'experiència i saviesa que aquest col·lectiu poden aportar, i després d'aquests dies viscuts amb el jovent, n'estic segur que la mescla de treballar plegats els joves i els grans ens enriqueix mútuament i ens ajudarà a arribar tan lluny com ens proposem: LA LLIBERTAT de la nostra terra.

NARCÍS CLAVELL és expresident d'ERC i va ser membre de la Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.