El poder judicial


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 2/ago/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els espanyols tenen dificultat a l'hora de pronunciar certes lletres com la lletra 'l' si és a final de mot, la 'ny' malgrat que tenen la 'ñ' etc. El que no podia imaginar és que no sàpiguen escriure ni pronunciar la 'JOTA' i per això hi posen la 'p'per dissimular que no els quedaria gaire bé dir 'El Joder Nacional' que és en realitat el que fan amb nosaltres els catalans i els bascos.

ESCOLTA-HO

Fem un petit repàs a l'escanyolida democràcia espanyola:

-Va néixer amb fòrceps, encara en les mans expertes d'eclesiàstics, militars, falangistes, jutges i tota mena de servidors de la criminal dictadura.

-No es va formar una Assemblea Constituent per donar llum a una Constitució (el 1812 les Corts de Cadis eren ja més democràtiques)

-La 'legitimitat' monàrquica ve de les mans del sàtrapa i criminal F. Franco i qui ocupa la 'Zarzuela' va jurar complir amb els 'Principios del Movimiento Nacional' ¿Perjuri?

Des de fa anys el ?¿ODER NACIONAL és el paradigma dels espanyols, més que la cursa de braus i la Roja. Fem un breu repàs:

- LOAPA (el cop del cornut, perdó del tricorni del Tejero no va ser un fracàs vistes les seves conseqüències.
- Llei de partits (PP,PSOE-PSC , CIU etc).
- Seleccions esportives catalanes.
- Ja és hora que la judicatura entri en el joc democràtic i com no ho faran motu propi, potser haurien de ser els ciutadans que facin servir el ribot que guarda el Sr. Guerra del PSOE-PSC

- De l'Estatut d'un 30 de setembre, reduït per 62 esmenes del PSC, venut per CIU a La Moncloa per un platet d'olives sense farcir, no en parlem perquè ha estat una burla, befa i escarni.Tant de bo els dotze espanyols que es creuen amb el dret d'esmenar el que diu el poble català, ens el tornessin trinxat com un bistec tàrtar, a veure si el catalans ens adonem que només segueixen el corrent els peixos morts i que el nostre poble és viu i deu lluitar i nedar contra corrent per assolir la LLIBERTAT i enviar Espanya a dida.

NARCÍS CLAVELL és expresident d'ERC

(Columna publicada el dia 16-09-2009)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.