Cugat tv, la revolució continua


  • Comparteix:

monica.lablanca

Monica Lablanca


Publicat: el 2/nov/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa un any que vam presentar Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, a la ciutadania. Es tractava de tota una una revolució que ens convertia en líders en innovació dels mitjans locals a Catalunya.

ESCOLTA-HO

Durant tot aquest any hem anat a conferències, xerrades, seminaris, jornades de comunicació, convidats pels diferents organitzadors, que ens demanàvem que expliquessin el nostre projecte de Cugat tv.

Hem estat pioners en un sector necessari en qualsevol ciutat, el dels mitjans de comunicació locals. I això ens ha omplert de satisfacció i orgull però també de responsabilitat i de ganes de seguir endavant.

El repte ara és aconseguir que Cugat tv es vegi pel televisor de casa i es manipuli amb el comandament a distància. Una idea que, a dia d'avui, ja és una realitat, i s'implantarà a les nostres llars molt més aviat del que ens pensem.

I és que la tecnologia avança cada vegada més ràpid, potser més ràpid del que podem assumir molts de nosaltres però el que sí que és clar és que, poder connectar-se a internet des del televisió de casa es una revolució magnífica i extraordinària. De ben segur, ens adaptarem també molt més ràpid del que ens pensem. I allà estarà Cugat tv, pionera també en aquest terreny.

Aprofito també per felicitat a tots els treballadors de Cugat tv per la ràpida adaptació a aquest nou canal, pel seu esforç i dedicació i sobretot perquè el treball tenaç i la millora constant han estat els motors per tirar endavant, dia a dia, la televisió on line de la nostra ciutat.

Enhorabona!

MÒNICA LABLANCA és directora de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.