El president Montilla i el tripartit


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 3/nov/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En recents declaracions a la premsa el president de la Generalitat ha afirmat que després de les pròximes eleccions autonòmiques no repetirà el tripartit, i que té la intenció de governar en solitari, si li és possible.

ESCOLTA-HO

No és la primera vegada que el senyor Montilla fa aquesta promesa, ni per tant seria la primera vegada que l'incomplís. Però el que crida més l'atenció és que ara es faci de nou una promesa que probablement tornaria a incomplir. Crida l'atenció perquè aquesta promesa ve a ser un reconeixement explícit de l'error que va cometre establint aquelles aliances.

Ve a reconèixer l'evident fracàs del tripartit (evident en atendre les xifres de d'atur, pèrdua d'autònoms, enorme dèficit públic, desorientació sobre la identitat de Catalunya...), i que el seu electorat pot estar tranquil perquè no tornarà a repetir els mateixos errors.

Quina confiança pot merèixer un governant que expressament reconeix que ho ha fet malament, que es va equivocar, però que es presenta novament i que aquesta vegada ja ho farà bé? Més si té per costum prometre el que després incompleix.

JORDI CARRERAS és president del PP local



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.