Escurant les excuses


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 6/des/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En la passada edició del 19 de novembre del Diari de Sant Cugat, la venedora de fum més ambiciosa del poble escrivia un article anomenat 'La sala de concerts, amb optimisme'. Anava a contestar-li, però Dissidència Sònica ja se'n va encarregar.

ESCOLTA-HO

M'adhereixo, amb el permís de Dissidència, al seu escrit. Sobretot en el contingut (que n'hi ha que despisten la perdiu criticant la forma i així distreuen del que és important). Totalment d'acord.

Malauradament el senyor Escura reivindicava que no s'equivoquen. D'entrada no em considero del que ell anomena 'esquerra progressista, un sector minoritari que s'entesta a fer incompatibles el servei públic amb l'interès privat'. No he dit mai que em semblin incompatibles, però en aquest cas no l'entenc. Que expliquin de quin procediment s'han valgut per escollir Nublo Live. Ell mateix assegura que 'el concurs convocat fa quatre anys, quan encara anàvem grassos, va quedar desert perquè cap empresari el veia viable'. Però fa quatre anys. Sense localització fixada, amb un projecte que canviava més que el senyor Sala i Martín d'americana. I ara? Han tornat a obrir concurs? O simplement han fet l'adjudicació a aquest 'jove empresari santcugatenc, que disposa d'inversors solvents i que ha excel·lit en la gestió d'espais de música jove'? És un sant que inverteix dos milions d'euros per amor a l'art? Que no se n'adona el senyor Escura que poques coses hi ha tan suculentes com un negoci sense competència?! I és que una cosa és clara: a Sant Cugat no hi ha un altre local d'aquestes característiques (i veient com funcionen les coses d'oci, per molta demanda que hi hagués no n'hi hauria un altre).

No entro a jutjar a Nublo Live, jutjo el com s'ha adjudicat. Després caldrà veure, d'aquí a un any per exemple, què i com s'ha programat, quin preu i la diversitat de l'oferta. Si em permeteu l'acudit a l'estil de Les Luthiers, l'Ajuntament està escurant les excuses.

CARLES MAYOL és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.