Hem entès el missatge


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 9/des/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En nom dels socialistes de Sant Cugat vull agrair en primer lloc als ciutadans que vareu confiar un altre cop en nosaltres i també vull fer un reconeixement a la feina feta pels companys i les companyes que compartim aquest projecte. També vull expressar les meves disculpes a aquells que s'han sentit decebuts per la feina feta els últims anys pel govern de Catalunya.

ESCOLTA-HO

El passat dia 28 de novembre els ciutadans de Catalunya en general i els de Sant Cugat en particular, van manifestar clarament que el PSC no havia fet la feina correctament. Són moltes i variades les causes que han provocat aquest càstig als socialistes catalans i ara és el moment de corregir-les.

A Sant Cugat hem passat a ser la tercera força política i aquest fet mereix un anàlisi crític i profund dels motius que ens han portat fins aquí. Si bé és cert que cada elecció és diferent també ho és que mai havíem tingut uns resultats tan negatius.

Destacats companys del PSC a Sant Cugat han anat manifestant les seves opinions al llarg d'aquests dies i crec que és bo que hi hagi un debat social i obert però també és positiu que entre tots hi trobem respostes als reptes que se'ns presenten com a partit, com a peça important d'un país que vol fer realitat les seves il·lusions.

Vull expressar als ciutadans progressistes de Sant Cugat que hem entès el missatge, acceptem el repte de canvi i l'afrontarem amb valentia; des d'ara treballarem per corregir els errors que ens han portat fins aquí. El PSC seguirà defensant uns valors que són part de la seva ànima. La voluntat de progrés i d'una societat més justa no l'abandonarem mai, i des de Sant Cugat no descansarem perquè el PSC torni a ser un partit de govern.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.