Gràcies, Sant Cugat! Gràcies, Catalunya!


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 23/des/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de Convergència i Unió volem agrair a tots els ciutadans del nostre país haver-nos fet confiança de forma massiva en les darreres eleccions nacionals. Ens venen uns anys difícils, la crisi econòmica i la mala gestió que n’ha fet el tripartit ens deixen una herència complicada.

ESCOLTA-HO

Però ens en sortirem, no en tingueu cap dubte. Aixecarem el país econòmicament i el gestionarem com es mereix, sense fer dèficit i sense malbaratar recursos i tenint sempre molt clar que la política social més important és aquella que permet a la gent tenir feina. En l'àmbit de l'horitzó nacional, la crisi provocada per la sentència del Tribunal Constitucional ens obliga a replantejar-nos les nostres tradicionals relacions amb Espanya. Hi ha hagut un abans i un després a la sentència. En aquest sentit és més creïble la proposta de 'dret a decidir sense límits' de l'Artur Mas (amb el concert econòmic com a primera estació) que les proclames d'independència dels Puigcercós i Laportas de torn. Nosaltres no anem de farol.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.