Sant Cugat, la 'Masia' de Catalunya


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 26/gen/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara que el Barça d'en Pep i sobretot el model de pedrera de la Masia, és elogiat, premiat i reconegut nacional i internacionalment, és un bon moment per recordar que el flamant nou govern de Catalunya ha tingut en Sant Cugat la seva pedrera més important.

ESCOLTA-HO

I no només ho dic pel conseller Recoder, cap visible d'aquest d'ADN santcugatenc del govern de Catalunya, sinó també pel 'sotogoverno', que és farcit de persones que estan o han estat vinculades a la nostra ciutat: Marta Subirà, Xavier Martorell, Carmela Fortuny, Pau Villòria, Teresa Prohias, Pilar Pifarré, Marc Monells, Ramon Bonastre, Joan Vidal, etc ... Hem d'estar orgullosos que les persones que aquests darrers anys han estat implicades en el model d'èxit de SantCugat tinguin ara la responsabilitat de liderar el nostre país. Són una garantia de la feina ben feta. El model Sant Cugat els avala i demostra que la 'Masia' santcugatenca no té res a envejar a la del Barça.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.