Sant Cugat: Noves polítiques per a temps nous


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 9/feb/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El final del mandat de l'alcalde Lluís Recoder marca la fi d'una etapa a la història de Sant Cugat. La dimissió de l'alcalde coincideix amb el final d'una època, un decenni llarg, durant el qual la nostra ciutat ha experimentat el més gran creixement de la seva història.

ESCOLTA-HO

La greu crisi econòmica que travessem, que no sabem quant de temps durarà, fa pensar que en els propers anys no continuarà aquest creixement. L'Ajuntament haurà d'establir un programa de govern que sigui capaç de prescindir de tot allò que sigui superflu, haurà de seguir un projecte polític basat en la màxima austeritat. Serà precís reduir la despesa pública fins on sigui possible. I aquesta política ha de fer-se perquè l'Ajuntament pugui reduir al màxim la pressió fiscal sobre els ciutadans de Sant Cugat, i establir el màxim d'ajuts als qui més pateixen les conseqüències de la crisi.

Per aconseguir aquests objectius farà falta un nou equip de govern, amb una perspectiva, uns objectius i una manera de fer distints dels que han guiat l'equip actual. Algunes de les obres que s'estan executant aquests dies a Sant Cugat mostren la falta de criteri de l'actual equip. Obres innecessàries que no es corresponen amb l'austeritat que ha d'exigir-se, i que sembla que només busquen un efecte electoralista en lloc d'un servei eficaç a la població. Una frivolitat que no podem permetre'ns en aquests moments.

Una nova política, un nou enfocament de la gestió de la ciutat, aquest serà el principal servei que l'Ajuntament de Sant Cugat ha de prestar als seus habitants durant els propers anys.

JORDI CARRERAS és president del PP local



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.