1965


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 2/mar/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Mil nou-cents seixanta-cinc és el nombre de santcugatencs que enguany ha participat en les votacions dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Uns premis que arriben a la sisena edició plenament consolidats i sent una eina identitària santcugatenca molt important en una societat cada dia més individualista (així ho indiquen molts estudis sociològics).

ESCOLTA-HO

Perquè en definitiva el que fan aquests premis no és altra cosa que agrair i reconèixer totes aquelles persones i entitats la feina i l'esforç que realitzen durant l'any i que contribueixen a enriquir el teixit social, cultural, esportiu o econòmic de la nostra ciutat. Aquests premis, a més a més, representen també l'orgull de sentir-se de Sant Cugat. Perquè ser d'un lloc, vol dir estimar-lo, i quan estimes, t'hi impliques. I és precisament aquesta implicació col·lectiva la que ajuda més que cap altra cosa a tenir una ciutat viva i socialment cohesionada i no una ciutat despersonalitzada i individualista. Els Premis Ciutat de Sant Cugat són això, serveixen per això. 1965 votacions i 87 candidatures ho demostren. Vagi per endavant la meva felicitació a tots els finalistes.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.