El català és cosa de tots, també de La Vanguardia


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 17/mar/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quina gran notícia! Manllevant les famoses paraules del molt Honorable President Tarradelles podríem dir allò de: 'Ja la tenim aquí!'. La Vanguardia en català serà una realitat el mes de maig.

ESCOLTA-HO

El 14 de març vaig assistir a la presentació que es va fer a Sant Cugat, en un Teatre-Auditori ple de gom a gom, i he de confessar que es respirava un ambient de complicitat entre tots els assistents. Que La Vanguardia hagi decidit fer aquest pas no és cap casualitat, no crec que sigui perquè el seu propietari s'hagi tornat independentista de cop i volta. I en canvi sí crec que segurament obeeix a la demanda de molts dels seus lectors, el que significa que el català és una llengua que té mercat, una llengua que interessa, per molt que hi hagi gent que s'entesti a negar-ho, això és així. La Vanguardia ja era un diari fet i pensat des de Catalunya. Ara, a més a més, és un diari que parla la nostra llengua. És una gran notícia. Ara només depèn de nosaltres, dels lectors.

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.