De campanyes i inauguracions...


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 24/mar/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest últim mes hem vist com s'inauguraven places, equipaments, pistes... En fi, una carrera per visualitzar i convidar els veïns i veïnes a unes copes a compte de l'erari públic. Res a dir, és legal i legítim, i qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra. Però potser en fem un gra massa i hauríem de replantejar-nos tot plegat.

ESCOLTA-HO

Hem assistit a un debat fals sobre la representació política santcugatenca amb peticions de cara a cara amb l'alcaldessa. Sant Cugat té una realitat política que és la que és. Hi ha un partit al govern amb una majoria molt considerable i la resta de forces estem amb una representació molt similar. No té sentit demanar un cara a cara quan estàs a 900 vots de la força política que et precedeix (la tercera) i menys encara, quan ets l'última força política del consistori. La lògica diu que els debats, com a mínim, han de ser de cinc (dic com a mínim perquè de moment sembla que a dia d'avui es presentaran 10 forces a les eleccions municipals). I des d'aquestes línies aprofito per animar a la societat civil organitzada a que proposi debats per contrastar programes, visions i propostes.

Per últim, no em puc estar de la invasió que els partits polítics han fet en la publicitat dels mitjans de comunicació locals. Potser si les campanyes han de ser austeres, no anem pel bon camí. Nosaltres intentarem fer una campanya (amb anuncis en premsa també) austera i prudent. No llençarem la casa per la finestra.

JOAN CALDERON és portaveu i alcaldable per ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.