100 dies de Mas vs 7 anys de Tripartit


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 6/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui fa 100 dies del Govern Mas, del nou govern de Catalunya. Un govern que en 100 dies ha hagut de prendre totes aquelles decisions impopulars que el govern tripartit no es va atrevir a prendre durant dos anys.

ESCOLTA-HO

Si el senyors Montilla, Saura i Carod, haguessin fet front a la crisi amb valentia, prenent decisions quan tocava, ara seríem en un escenari de sortida de la crisi, com Alemanya o d’altres països de la Unió Europea. No ho van fer, van ser molt irresponsables, posant per davant interessos electorals i de partit als interessos dels ciutadans i del país. Amb les seves polítiques i actituds han dut l’Estat del Benestar a la UCI. I quan es té un pacient a la UCI, només es poden fer dues coses, o aplicar cures pal·liatives perquè el final no sigui dolorós o intentar salvar-lo prenent mesures, malauradament, més dràstiques. El govern de Convergència i Unió (CiU) està optant per aquesta segona opció, precisament perquè vol salvar l’Estat del Benestar, un Estat del Benestar malmès i posat en perill per set anys de polítiques d’esquerres despilfarradores,

JORDI PUIGNERÓ és copresident de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.