L'Educació a Sant Cugat


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 20/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat és un dels municipis d'Espanya amb un índex de natalitat més elevat. La població infantil i juvenil representa un elevat percentatge dels seus habitants. D'aquí la importància que l'Ajuntament, dins de les seves limitades competències en la matèria, actuï en interès dels pares, de les famílies i dels nens i joves.

ESCOLTA-HO

El Partit Popular de Sant Cugat es proposa defensar des de l'Ajuntament la llibertat dels pares a escollir l'educació que desitgen per als seus fills, i a promoure polítiques i actuacions que impedeixin que els poders públics substitueixin els progenitors en l'exercici d'aquest dret fonamental. Han de crear-se doncs les condicions necessàries perquè sigui possible l'educació diferenciada, i la pluralitat de possibilitats a l'escola pública.

El dret dels pares incumbeix tant a aquells que porten els seus fills a escoles privades, com a qui els porten a l'escola pública, altrament es produiria una discriminació evident en l'exercici d'aquest dret, tan sensible per a tots pel que fa a la formació i al futur dels nostres fills.

JORDI CARRERAS és president del PP local



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.