Retallades o desmemòria?


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 21/abr/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan escolto aquests dies als líders locals i nacionals del difunt tripartit acusant a Convergència i Unió de fer retallades a tort i a dret no puc deixar de pensar: 'Quina barra!'. És vergonyós que uns partits que són els responsables d'ensorrar econòmicament el pais ara actuïn com si res hagués passat i posin pals a les rodes a un govern que es veu obligat a arreglar allò que ells han malmès els darrers tres anys.

ESCOLTA-HO

El govern Mas ha heretat un país amb un 18% d'atur (40% d'atur juvenil), amb una Generalitat inflada de personal i endeutada fins les celles (que fins i tot ha hagut d'emetre bons per poder pagar les nòmines dels funcionaris). No pot ser que a Catalunya els polítics que arruïnen el seu país o el seu municipi el pitjor que els pugui passar és que perdin les eleccions; a Islàndia en canvi, se'ls jutja i poden acabar a la presó. Potser que anem prenent-ne nota.

Vull creure, i mentre no puguem fer com a Islàndia, que els ciutadans catalans són savis i conscients que aquestes retallades que ara s'han de fer són conseqüència directa dels excessos del tripartit i de la seva mala gestió econòmica i que tenen com a únic objectiu salvar l'Estat del Benestar. Un país de ciutadans que no tinguin memòria tindran governs que no hauran après res dels errors del passat.

JORDI PUIGNERÓ és president de CiU a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.